Diensten

Bij Power2host worden alle producten met zorg en uitgebreid samengesteld aan de hand van gegevens van onze bestaande klanten behoeften. Om alles toch betaalbaar te houden worden de producten en diensten voor zover mogelijk is aangeboden voor de laagste prijs, zo heeft u al een webhosting pakket vanaf €4 per jaar.

verhuis services
Power2host streef naar goede services, als u een bestaande website heeft met domeinnaam en u wilt deze website bij ons onderbrengen kunnen wij u daarbij helpen met de gratis verhuis services van power2host, en als u wenst om uw oude inlog gegevens te blijven gebruiken is dat natuurlijk altijd mogelijk. Uw gegevens van uw oude hosting moet wel bekend zijn bij één werknemer van ons.

Reservere kopies van uw websites en databases
Bij Power2host Hosting hoeft u geen zorgen te maken dat uw gegevens verloren gaan omdat wij elke dag backups maken van alle websites die bij ons worden gehost, er worden ook backups gemaakt van uw database. dus mocht u een fout maken door bij voorbeeld een bestandje te verwijderen kunnen wij dat weer terug plaatsen.

Website Building
Heeft u geen verstand van html en/of php ook hierbij kunnen we u helpen met onze website building. Wij bouwen uw website op in wordpress of andere CMS software, dit kan al vanaf 10 euro. voor onderhoud aan uw website hebben we standaard pakket €60,50 per maand voor standaard webhosting (small,medium,large).[There are no radio stations in the database]
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins