Backups
Website laten maken
IRC ondersteuning
computer Hulp
Backups

Reservere kopies van uw websites en databases

Bij Power2host Hosting hoeft u geen zorgen te maken dat uw gegevens verloren gaan omdat wij elke dag backups maken van alle websites die bij ons worden gehost, er worden ook backups gemaakt van uw database. dus mocht u een fout maken door bij voorbeeld een bestandje te verwijderen kunnen wij dat weer terug plaatsen.
Maar bij herhaling zal er kosten in rekening gebracht worden 

Alle Backups worden opgeslagen op een aparte backup server die van buiten af niet bereikbaar is voor bezoekers, hier door zijn uw personelijke gegevens ten alle tijden veilig, dit is een belofte van Power2host Hosting.

Website bouw

Heeft u nog geen idee hoe uw website wilt indelen of welke content op uw website moet komen staan kunnen wij u daarbij helpen. Hier voor hebben wij verschillende pakketten maar standaard betaald u €80 eenmalig. In dit bedrag is inbegrepen:

Basic

 • activering domeinaccount (nieuwe domeinnaam registratie)
  Bij nieuwe domeinnaam registratie word eerst een gebruikers(domeinaccount) aangemaakt gebasseerd op het gekozen webhosting pakket.
  Activering domeinnaam( bestaande domeinnaam)
  Tijdelijke offline melding op uw website ivm werkzaamheden
 • Layout ontwikkeling
  Layout word gemaakt, getest en voorgesteld aan eindgebruiker
 • Online zetten van website

Advance
     Nog in ontwikkeling

Website bouw pakketten

Website Bouw Basis eenmalig €80
Website Bouw Advance eenmalig €250
Website onderhoud/update €30 per maand (€360 per jaar)

 

IRCD Support

Bij Power2host Hosting is hetzelfs mogelijk om een eigen IRC Server te draaien, wij bieden hiervoor ondersteuning. Dit houd dus in dat wij de IRCD server voor u opzet met IRCD software en daarbij hoorde IRC services. wat zijn de voordelen hiervan?

1: U bent beveiligd tegen DDOS aanvallen, Mocht er een aanval plaats vinden word de aanval omgeleid zodat u er geen last van heeft.
2: Uw IRCD en IRC Services zijn altijd Up2Date, wij zorgen er voor dat alle IRCD software altijd de meest recente uitgaves hebben.
3: u beheerd de server zelf en u bepaald wat er op de IRC Server gebeurt, maar over de onderhoud en up2date houden van de IRC server hoeft u geen zorgen te maken, daar zorgt Power2host Hosting voor.